miercuri, 16 octombrie 2013

Horoscop 2014 - Toate zodiile


Horoscopul 2014 iti pune la dispozitie previziunile astrologice pentru toate cele 12 zodii, tendintele generale din noul an legate de dragoste, cariera, bani si sanatate. La fel ca orice alte predictii astrale, acest horoscop 2014 nu are pretentia de a-ti anticipa sau a-ti trasa niste cai fixe ale destinului, ci iti ofera o serie de trenduri ce sunt in masura sa iti influenteze viata, precum si indicatii ori sugestii despre felul in care iti poti pune in valoare resursele interioare, talentele si ambitiile astfel incat sa poti profita cat mai mult de circumstantele pozitive si sa atenuezi conjuncturile negative din viitorul apropiat, transformandu-le eventual chiar in oportunitati.  Horoscop Berbec 2014
21 martie - 20 aprilieHoroscop Berbec 2014

Horoscopul Berbecului 2014 anticipeaza o serie de imprevizibile si majore transformari avand capacitatea de a-ti testa flexibilitatea mintii si spiritului, a-ti pune la incercare individualitatea personalitatii, inaltele aspiratii si nazuinte. Oportunitatile din cariera si cele de a calatori se impletesc cu lipsa de rabdare si impulsul de a-ti impune cu incapatanare vointa.

O perioada ce incurajeaza si favorizeaza dorinta de a-ti dezvolta cariera este marcata pe 26 februarie 2014, gratie cuadratului dintre Uranus si Jupiter. Cu toate acestea, pari a fi cuprins de o mare nerabdare in depasirea barierelor ce iti stau in cale. Din aceasta pricina, tinzi a-ti risca banii in jocuri de noroc sau investitii prea promitatoare, uitand ca norocul iti poate intoarce spatele in orice clipa. Incerca sa fii cat mai adaptabil si mai deschis in fata unor obstacole neasteptate, si nu trece cu vederea niste semnificative amanunte. Nedreptatile de la serviciu iti pot starni un autentic spirit justitiar, dar felul de a-ti manifesta revolta poate a li se para cam radicala unor oameni. Ai inclinatia de a adopta un stil de viata nonconformist, desprins de conventii si prejudecatii. Ai curand oportunitatea de a porni intr-una sau mai multe calatorii ce sunt departe de a fi plictisitoare, dand apa la moara nevoii tale de aventura.

Saturn trece in aspect retrograd in Scorpion si a opta casa a Berbecului odata cu 3 martie 2014, gasind noi mijloace de a-ti atrage atentia asupra felul cum iti pui in valoare forta personalitatii si si a modului in care iti urmezi ambitioasele teluri. Poti fi pus in situatia de a intreba daca esti un invingator sau un invins al vietii, daca esti cu adevarat onest in tot ceea ce intreprinzi.

Pe 14 aprilie 2014, este randul lui Pluton sa isi asume tranzitul retrograd anual in Capricorn si a zecea ta casa. Este un aspect astral puternic, capabil sa iti daruiasca multa energie si oportunitati in cazul in care iti cauti un job. Daca ai deja un serviciu, ai grija sa nu devii prea arogant si egocentric, dand astfel nastere la niste probleme in relatia cu colegii tai. Pluton te face sa te simti plin de forta, dar iti permite totodata sa vezi lucrurile din jurul tau intr-o alta lumina, nebanuita pana acum. In aceasi timp, aceasta planeta este pe cale sa iti puna in fata multe probleme, neglijate sau trecute cu vederea odinioara, fortandu-te sa le gasesti o rezolvare. Nu incerca sa te eschivezi pentru ca nu ai alte alternative.

Cuadratul lui Jupiter cu Uranus din 20 aprilie 2014 iti daruieste sansa de a-ti extinde viata in feluri suprinzatoare, la care nu te-ai asteptat nicicum, insa energia care iti este furnizata de aceasta conjunctura astrala este greu de stapanit si canalizat. Te simti extrem de sastisit de orice situatie care nu iti permite o totala libertate sau indendenta, asa ca o schimbare cu 180 de grade pare a fi singura optiune pozitiva. Fii totusi precaut ca nu cumva sa modifici si lucruri din viata ta care merg cat se poate de bine! Este posibil, de asemeni, sa fii fortat din exterior sa aduci niste schimbari, acest fapt solicitandu-ti o sporita adaptabilitate. Marea impulsivitate ce te stapaneste necesita prudenta atunci cand sofezi sau te angajezi in activitati manuale. Din nou, oportunitatea de a calatori este in masura sa iti ofere mari surprize.

Un insemnat eveniment astrologic din horoscopul 2014, ce se reia pe data de 15 decembrie, consta in cuadratul dintre Pluton si Uranus din 22 aprilie. Chiar daca te bucuri de stabilitate, poti fi luat prin surprindere de intamplari ori circumstante ce au potentialul de a-ti remodela viitorul. Dorinta de schimbare se intensifica, dar libertatea ta de miscare si autonomia ta par a fi amenintate de forte carora te poti cu greu opune. Este posibil sa descoperi ca nu mai ai cum te increde in unele lucruri sau persoane sau sa fii angrenat in unele actiuni impotriva vointei tale. In pofida acestui lucru, nu esti deloc dispus sa apelezi la compromisuri, cerbicia ta reusind sa te aduca pe noi cai, promitatoare ale vietii. In acest context, ar fi indicat sa nu te implici in chestiuni ce nu sunt necesare sau importante, sa te debarasezi de balastul unor aspecte inutile din existenta ta. Scopul acestui cuadrat este de a scoate la suprafata tot ceea ce este unic si original in fiinta ta.

Din 13 iunie 2014, tranzitul retrograd al lui Neptun in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului accentueaza imperativul de a inlatura artificialul si conventionalul din traiul tau, de a da cale libera unei reale comunicari cu lumea ta interioara. Din acest motiv, este de asteptat sa te izolezi cumva de lume pentru a te dedica reflectiei si descifrarii mesajelor insistente ale subconstientului tau. Este timpul sa tragi linia, sa iti aduni reusitele si sa iti scazi esecurile, sa extragi invataminte din ultimele tale experiente de viata. Intuitia iti poate ajunge la o inalta cota, insa trebuie sa te feresti a da frau liber imaginatiei ce are putinta de a te face sa interpretezi eronat gesturile si cuvintele celor din preajma ta.

 Saturn se intoarce in turnura directa din Scorpion si a opta ta casa incepand cu 20 iunie 2014 eliberandu-le de dilemele legate de pozitia ta de dominant sau dominat in interactiunea cu ceilalti. Ai prilejul de a te dedica unui stil sanatos de viata, mai ales ca poti intrezari pozitive perspective financiare asociate cu banii impartasiti cu alte persoane. Oportunitatile in afaceri incep sa iti surada timid, dar promitator, in special intr-o relatie de parteneriat.

Orizontul destinului continua sa ti se lumineze odata cu 22 iulie 2014, ca efect al calatoriei lui Jupiter in Leu si a cincea casa a Berbecului. Norocul paseste mai des pe strada ta, dar nu este de dorit sa ii fortezi mana, mai cu seama in riscante initiative financiare. Dragostea are sa-ti daruiasca numeroase oportunitati indiferent daca esti singur sau faci parte deja dintr-o relatie de cuplu. In cel dintai caz, ai prilejul de a te delecta in flirturi si aventuri amoroase extrem de incitante, in cel de-al doilea, impartasirea afectiva cu partenerul tau pare a castiga in intensitate si noutate. Placerile si distractiile sunt la ordinea zilei, dar ai grija a nu te lasa inrobit de ele.

Ca de obicei in horoscopul anual, Uranus paseste si el in aspect retrograd. Acest eveniment astral, intamplat pe 22 iulie 2014, invigoreaza necesitatea de a face fata unor schimbari si a te obisnui cu neobisnuitul, mai cu seama in lumea interioara. Asteapta-te sa faci lucruri pe care nu visai ca le vei face vreodata si sa iti descoperi nebanuite fatete ale personalitatii.

Pe 25 septembrie, Uranus in trigon cu Jupiter iti stimuleaza nazuinta de a te implini in sfera profesionala si iti pune la dispozitie niste circumstante norocoase venite parca din senin. Esti mult mai motivat sa experimentezi noi cai in cariera si sa raspunzi unor provocari ce iti pareau inaccesibile in trecut. Initiativele tind a-ti fi incununate de succes, insa trebuie sa te astepti sa treaca prin niste inevitabile modificari. Evita sa te inrolezi in promisiuni si angajamente ce iti pot limita optiunile viitoare. Este un interval de timp prielnic studiului si invatarii, aderarii la noi si inovative idei ce iti pot ajusta credinta personala. O incursiune in fascinante si indepartate meleaguri este pe punctul de a deveni realitate.

Reconcilierea cu universul tau interior si echilibrarea dintre imaginatie si realism sunt, odata cu 16 noiembrie, semnele revenirii lui Neptun in aspect direct in Pesti si a doua ta casa. Ai posibilitatea de a te debarasa de numeroase iluzii despre tine si cei din jur.

Daca ai reusit sa iti solutionezi vechile probleme din trecut si nu ai tergiversat nimic din ceea ce este important in sectorul carierei, tranzitul direct inceput de Pluton pe 23 septembrie 3013 iti netezeste calea spre impliniri de mare amploare. Fii, totusi, precaut fata de predispozitia de a cauta sa ai succes cu orice pret, a incalca regulile si a sari peste etapele unei temeinice afirmari profesionale.

Ca de obicei in horoscopul anual, Uranus paseste si el in aspect retrograd. Acest eveniment astral, intamplat pe 22 iulie 2014, invigoreaza necesitatea de a face fata unor schimbari si a te obisnui cu neobisnuitul, mai cu seama in lumea interioara. Asteapta-te sa faci lucruri pe care nu visai ca le vei face vreodata si sa iti descoperi nebanuite fatete ale personalitatii.

Din 21 decembrie 2014, Uranus iesit din turnura retrograda in Berbec iti tempereaza nerabdarea si impulsul de a gafa in sfera sociala din cauza unei revolte uneori neproductive. Desi ceva mai lente, metamorfozele din viata ta nu inceteaza a-ti testa mobilitatea spiritului si mintii.

Stabilitatea din viata cotidiana iti este favorizata din 23 decembrie, ca urmare a intrarii lui Saturn in Sagetator si a noua ta casa. Lucrurile din preajma ta incep sa se aseze, oferindu-ti ragazul de a asimila experientele din decursul anului 2014. Studiul individual, dar mai ales cel institutional par a-ti aduce mari satisfactii. O fierbinte nazuinta de a calatori este provocata de dorinta de a cunoaste inedite si semnificative dimensiuni ale unor taramuri necunoscute. Inclinarea de a te implica in inalte sfere ale religiei ori filozofiei pentru a-ti indentifica mai bine destinul personal si aspiratiile spirituale poate fi o orientare majora. Asta nu inseamna ca pierzi din vedere lumea materiala, fiind strabatut de o navalnica dorinta de a vedea rezultate cat mai palpabile ale noii tale viziuni despre viata.


Horoscop Taur 2014

21 aprilie - 21 mai


Horoscop Taur 2014

Horoscopul Taurului 2014 reflecta o intensa interactiune cu oamenii in general, cu partenerii din plan social, profesional si personal in special. Felul cum comunici si apreciezi lumea tinde a se conforma unui strict sistem personal de valori si unei reinnoite viziuni despre viata.

O coplesitoare nevoie de a-ti analiza si estima relatiile cu oameni importanti pentru tine se prefigureaza din 3 martie 2014, atunci cand Saturn paseste in aspect retrograd in Scorpion si a saptea casa a Taurului. Te poti intreba care este obiectivul esential al acestor conexiuni umane, daca ele te stimuleaza in materializarea telurilor tale sau, dimpotriva, iti impiedica dezvoltarea. Poate fi vorba atat de legaturi de parteneriat din domeniul profesional si cel de afaceri, cat si de parteneri din viata personala, persoana iubita ori un apropiat amic. Saturn nu se multumeste sa iti focalizeze gandurile in aceasta directie, ci tinde a da nastere unor situatii de viata avand potentialul de a-ti dezvalui aspecte pozitive si negative despre persoanele din imediata ta apropiere.

Din 14 aprilie 2014, Pluton isi asuma un tranzit retrograd in Capricorn si a noua ta casa, netezindu-ti calea spre o notabila schimbare a credintelor tale personale si infiriparea unei cu totul alteia perspective despre existenta. Iti sunt favorizate aproape toate demersurile legate de scoala, invatatura sau studiu. Daca ti-ai planificat vreo calatorie in aceasta perioada este posibil este posibil sa fii fortat sa ti-o amani sau sa o contremandezi. La fel, o posibilia oferta pentru un job in strainatate se poate dovedi neviabila, dar tot raul este spre bine pentru ca, in curand, pari a avea sansa de a iti gasi un mult mai avantajos loc de munca in afara sau chiar in tara.

Potrivit horoscopului Taurului 2014, pe 13 iunie este randul lui Neptun sa intre turnura retrograda in Pesti si a unsprezecea ta casa. In aceasta conjunctura astrologica, poti fi confruntata cu probleme sau dezamagiri tinand de relationarea cu cei din preajma ta. Neptun nu ezita a sfarama tot ceea ce este conventional ori artificial in interactiunea cu ceilalti. Tocmai din aceasta pricina, tinzi a-ti ajusta sau recladi idealurile, si a examina felul in care se mai potrivesc ori nu telurilor, prieteniilor tale si colectivitatilor din care faci parte.

Rolul tau in relatiile cu persoanele apropiate se limpezeste incepand cu 20 iunie 2014, sub impactul revenirii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion. Daca sinceritatea sau reciprocitatea nu se mai fac resimtite intr-o legatura amoroasa, a sosit timpul pentru o despartire sau chiar un divort. Oricum, chiar daca o relatie de cuplu continua a se mentine, ea pare a necesita asumarea unor sporite responsabilitati. Taurii singuri care simt mai acut nevoia de a avea alaturi un suflet pereche, pe cineva in stare a-i intelege si a-i iubi asa cum sunt, sunt mai aproape decat cred de implinirea aspiratiei lor. De asemeni, in acest interval de timp esti pe cale sa iti intelegi mai bine indatoririle si drepturile dintr-un parteneriat in afaceri sau din cariera. Daca ti-ai insusit asa cum trebuie lectiile de viata ale lui Saturn, ai prilejul de a culege roadele unei existente mai bogate din punct de vedere material si spiritual.

Odata cu 16 iulie 2014, Jupiter porneste intr-o calatorie pe taramurile Leului si ale celei de-a patra tale case. Se anticipeaza o reinchegare si o  armonizare a conexiunii cu familia si fiinta iubita. Afectiunea reciproca castiga in intensitate si este probabil sa descoperi ca unele rude au aceleasi obiective ca si tine, acest lucru avand darul de a invigora interactiunea cu ele. Este o vreme prielnica vanzarii sau cumpararii unei locuinte, ori renovarii unei case. Caminul ar trebui sa te faca sa te simti mult mai confortabil decat de obicei, cu conditia, desigur, de a fi destul de incapator. Jupiter iti poate inspira o vaga senzatie de claustrofobie, asa ca te poti simti tentat sa te muti intr-o casa mai mare sau una care iti permite sa cuprinzi cu privirea un cat mai larg spatiu inconjurator.

La fel ca si in orice alt horoscop din ultimii ani, Uranus patrunde in aspect retrograd in Berbec si a douasprzecea casa a Taurului, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. Trebuie sa fii cu ochii in patru fata de bruste, neanuntate de nimic transformari ale circumstantelor din lumea inconjuratoare ce iti pot aduce majore dezavantaje. Este recomandabil sa fii cat mai precaut si sa iei in seama modificari oricat de mici care pot anunta metamorfoze de anvergura in preajma ta. Intuitia pare a-ti fi, in aceasta privinta, un aliat de nadejde!

Increderea in prietenii si cunoscutii tai se intareste in mod justificat din 16 noiembrie 2014, gratie reintoarcerii lui Neptun in tranzit direct in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului. Daca ai considerat a fi extrem de riscant sa iti racolezi amicii in initiative lucrative sau de afaceri, acum nu mai ai motive de ingrijorare. Pari a atrage catre tine intr-o mai mica masura oameni lipsiti aproape cu desavarsire de simt practic si strabatuti de o molipsitoare visare cu ochii dechisi.

Pluton isi regaseste aspectul direct in Capricorn si a noua ta casa odata cu 23 septembrie 2014, micsorandu-ti tendinta de a cade prada obsesiilor sau a oscila intre extreme. Ai capacitatea de distinge cu luciditate intre posibil si imposibil, si a aprecia cu obiectivitate tot ceea ce ti se intampla. Eliberat de inclinatia de a te agata cu fanatsim de opiniile si credintele tale, abordezi existenta intr-un mod mai echilibrat si mai constructiv. Nimeni si nimic nu te mai poate impiedica sa pleci intr-o mult visata calatorie, poate spre meleaguri exotice, incitante si misterioase.

Din 21 decembrie, Uranus in tranzit direct in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului aduce un plus de stabilitate si transparenta in existenta ta si a celor care te inconjoara. Schimbarile reintra pe fagasul previzibilitatii si nu mai trebiue sa pescuiesti in ape tulburi. Subconstientul are mai putine suprize de oferit, asa ca iti poti cladi cu calm si rabdare edificiile realizarilor de maine.

Banii si posesiunile pe care le impartasesti cu altii reprezinta repere statornice ale preocuparilor tale din 23 decembrie 2014, ca urmare a intrarii lui Saturn in sectorul Sagetatorului si a opta ta casa. Este necesar sa inveti sa pretuiesti valorile altor oameni, cu atat mai mult cu cat esti pe punctul de a le fi mai aproape decat te-ai fi asteptat altadata. Este indicat sa iti limitezi datoriile si sa nu te avanti, cu ochii inchisi, in asocieri financiare cu persoane despre care nu stii mare lucru. Cea de-a opta casa este si una a unor majore transformari. Moartea, taxele, testamentele si mostenirile constitue alte aspecte ce se pot impune ca importante in decursul acestui tranzit.


Horoscop Gemeni 2014
22 mai - 21 iunie


Horoscop Gemeni 2014

Horoscopul Gemenilor 2014 insista asupra obiectivelor esentiale ale vietii  tale, inlaturarii balastului emotional si mental, si implinirii sociale si profesionale mai cu seama prin straduinte individuale, capabile a-ti pune in valoare precumpanitoare resurse interioare.

Incepand cu 3 martie 2014, trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor indica necesitatea de a-ti trece in revista starea de sanatate, munca si rutina zilnica. Te poti intreba in ce masura obiceiurile si activitatile tale cotidiene iti afecteaza tonusul fizic si mental, si ce anume te secatuieste de energie fara a-ti permite totusi sa obtii vreun rezultat notabil. De fapt, Saturn nu face decat sa iti atraga atentia asupra limitelor tale energetice, fortandu-te, intr-un fel sau altul, sa iti gestionezi cu grija vitalitatea, sa nu ti-o risipesti in van, ci sa ti-o pui in slujba unor teluri cu adevarat productive. Sfera profesionala pare a te solicita mai mult decat de obicei, restrictionandu-ti timpul liber, mai ales ca te poti astepta la mai putina cooperare din partea colegilor.

Pluton intrat in turnura retrograda in Capricorn si a opta ta casa odata cu 14 aprilie 2014 pare a-si pune amprenta asupra mostenirii tale spirituale, a credintelor inoculate in sufletul si mintea inca din copilarie de catre parintii tai. Intrucat aceasta planeta este asociata si cu moartea, este de asteptat  ca un aspect al vietii tale sa se sfarseasca, lasand loc unei benefice renasteri catre noi dimensiuni ale existentei. Obstacolele pe care ti le aseaza Pluton in cale au scopul de a te sprijini in dezvoltarea personala, maturizare, si transformarea felului cum interactionezi cu ceilalti. Treci printr-o perioada prielnica recuperarii unor datorii banesti sau de alta natura.

Conform horoscopului Gemenilor 2014, o regandire a statutului tau social si profesional, a atitudinii tale fata de succes se intrevede din 13 iunie, sub impactul intrarii lui Neptun in tranzit retrograd in Pesti si a sasea casa a Gemenilor. Acest trend nu este neaparat unul pozitiv intrucat poti aborda cu un prea mare idealism chestiunile legate de cariera. Pe de alta parte, tinzi sa te implici mai adanc in activitati caritabile si sa te focalizezi intr-o sporita masura asupra implinirii tale spirituale. Nu este exclus ca viziunea ta ampla despre viata sa te aduca in preajma unor confruntari cu parintii sau persoane aflate pe o inalta pozitie in ierarhia sociala si profesionala.

Pe 20 iunie 2014, Saturn se reintoarce in tranzit direct in Scorpion, sugerandu-ti ca a venit vremea sa te orientezi spre noi metode de a-ti imbunatati starea de sanatate, a fi mult mai eficient in profesie si a duce o viata presarata de numeroase impliniri. Daca ai tinut cont de avertismentele lui Saturn de pana cum, ai nu numai oportunitatea ci si obligatia de a-ti schimba dieta si a initia un nou program de intretinere fizica. Timpul petrecut la serviciu devine mai putin apasator si stresant, ingaduindu-ti sa profiti de roadele eforturilor tale anterioare.

Increderea in tine insuti si comunicarea cu cei din jur se intensifica odata cu 16 iulie 2014, ca urmare a calatoriei lui Jupiter in Leu si a doua casa. Capacitatea de a studia si curiozitatea iti ajung la cote foarte inalte. Ai la indemana sansa de a-ti perfectiona abilitatile, mai cu seama in ceea ce priveste o limba straina, in domeniul vanzarilor ,marketingului, negocierilor, afacerilor si internetului. Intalnirile, invigorarea relatiilor cu rudele si prietenii sunt la ordinea zilei, la fel ca si distractiile si degustarea unor nemaitraite placeri. Ai prilejul de a te aventura in mai multe calatorii, in special cu masina, poate chiar cu una recent achizionata. Ai grija, totusi, sa nu te lasi insufletit de o imensa vanitate si sa nu calci astfel in picioare legaturi sau contacte umane construite cu mari straduinte in trecut.

Prieteniile si avantajele sociale din prezent iti daruiesc in continuare mari satisfactii, dar nu este indicat sa te bazezi prea mult pe ele, fiindca se pot transforma sau chiar destrama atunci cand te astepti cel mai putin. In acest fel se poate manifesta, din 22 iulie 2014, tranzitul retrograd al lui Uranus in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor. Supravegheaza-ti cu minutiozitate predispozitia de a-ti pune mai presus de orice independenta personala. De asemeni, rolul de lider spre care aspiri ori care iti este acceptat de altii nu ar trebui sa iti intunece preocuparea si afectiunea fata de oamenii din imediata ta apropiare.

Din 16 noiembrie 2014, Neptun revenit in turnura directa in Pesti si a noua ta casa iti ofera o perspectiva mai realista asupra vietii. Ai oportunitatea de pune la treaba in interesul tau aceasta conjunctura astrala, canalizandu-ti imaginatia spre telurile supreme ale existentei tale, in particular catre cele din cariera. Atmosfera de la serviciu se destinde, si, chiar daca nu te simti motivat sa cooperezi prea mult cu ceilalti, colegii ori colaboratorii te pot sprijini in materializarea telurilor tale.

Banii inceteaza a fi o problema atat timp cat ii cheltuiesti cu cumpatare si nu te indatorezi odata cu 23 septembrie 2014, atunci cand Pluton isi paraseste aspectul retrograd in Capricorn si a opta casa a Gemenilor. Acest context astrologic iti favorizeaza prioritizarea obiectivelor si indepartarea tuturor aspectelor negative din viata ta. Un partener din plan personal, profesional sau de afaceri poate parcurge un ciclu caracterizat de un mare dezechilibru financiar, strabatut de bruste reusite, dar si mai surprinzatoare esecuri. Daca unele persoane din preajma ta sunt de parere ca esti cam imprastiat ori superficial, ai acum ocazia de a le demostra ca se inseala!

Prieteniile vechi isi redovedesc valoarea, iar cele noi te indreapta spre nebanuite viziuni despre lume din 21 decembrie, ca efect al tranzitului direct asumat de Uranus in Berbec si a unsprezecea ta casa. Oamenii pe care ii cunosti in aceasta etapa a vietii au potentialul de a-ti schimba destinul si personalitatea. Mari oportunitati de afirmare si recunoastere a competentelor tale profesionale par a-si avea sursa in munca individuala si viziunea de ansamblu asupra unor proiecte de mare anvergura.

Vizita programata de Saturn incepand cu 23 decembrie in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor aduce in prim plan relatiile cu oamenii indragiti, din imediata ta apropiere. In special legatura de cuplu pare a necesita mai multe responsabilitati si sporite eforturi. Este, totodata, posibil ca unele povesti de dragoste sa se incheie sau te faca sa te intrebi daca merita a fi continuate. Oricum, o autentica conexiune afectiva nu are cum iesi decat intarita din acest tranzit, ajungand pe o mai inalta treapta de impartasire si armonie. Nativii singuri din Gemeni aflati in cautarea dragostei isi pot vedea visele cu ochii, ajungand sa se integreze intr-o relatie serioasa, cu mari perspective in viitorul apropiat. Poti fi framantat de gandul ca trebuie sa te ridici la inaltimea asteptarilor celor din preajma ta.


Horoscop Rac 2014
22 iunie - 21 iulie


Horoscop Rac 2014

Horoscopul Racului 2014 anticipeaza un sir de norocoase conjuncturi in viata profesionala si sociala. Chiar daca trebuie sa te desprinzi cu greu de obisnuinte si batatorite cai existentiale, acest lucru nu face decat sa iti puna in fata inedite si promitatoare perspective, inclusiv in viata amoroasa.

Opozitia dintre Pluton si Jupiter din 31 ianuarie 2014 iti pune la dispozitie surprinzatoare sanse de a profita de ceea ce se petrece in jurul tau. In pofida acestui lucru, exista posibilitatea de a trece cu vederea sau a neglija oportunitatile ce se aduna catre tine din pricina unei atitudini delasatoare ori visatoare.  Chiar daca ratezi niste impliniri si ti se pare ca acest aspect astrologic iti aduce dezavantaje, beneficiile sale se vor face simtite pe termen lung! Relationarea cu oameni cu totul diferiti de cei intalniti in viata de zi cu zi te poate deruta, punandu-ti astfel la incercare simtul adaptabilitatii. Orice ti se intampla trebuie sa fie intampinat cu o minte deschisa si fara prejudecati, intrucat iti poate releva noi si norocoase dimensiuni ale existentei si fiintei tale esentiale.

Pe 26 februarie, cuadratul lui Uranus cu Jupiter continua sa aduca norocul de partea ta gratie unor conjuncturi nemaiintalnite, dar exista in continuare riscul sa pierzi din vedere niste lucruri de valoare din pricina neglijentei ori a lipsei de simt practic. Daca inveti sa te aliniezi trendurilor cotidiene, nu ai ce pierde. Nu trece cu vederea idei aparent nerealiste ce iti pot aduce mari beneficii pe termen lung.

O vreme de au augur pentru investitii riscante sau implicarea in jocuri de noroc se prefigureaza din 3 martie, sub impactul trecerii lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si a cincea casa a Racului. In acelasi timp, este necesar sa-ti redefinesti felul cum iti pui la contributie expresivitatea ori imaginatia in slujba comunicarii cu lumea. Poate ca ti-ai neglijat resursele creatoare, si acest fapt te aduce in preajma unei ariditati in zona profesionala, sociala ori personala. In acelasi timp, nu ar fi rau sa te intrebi daca nu cumva te-ai jucat prea mult de-a flirtul si te-ai complacut in idile superficiale, ignorand potentialul unei relatii de cuplu bazate pe o autentica afectiune.

Niste influente asemanatoare celor de mai sus se fac simtite odata cu 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton isi asuma o turnura retrograda in Capricorn si a saptea ta casa. Asocierile tale din toate planurile existentei, inclusiv cele amoroase, necesita sa fie trecute sub lupa unei atente analize sau, pur simplu,  iau sfarsit, dupa ce si-au dovedit catava vreme lipsa de viabilitate. Tu sau partenerul tau de cuplu puteti hotari sa va despartiti pentru un timp mai mult sau mai putin indefinit. Orice ti se intampla acum trebuie sa fie gandit a face parte dintr-o foarte larga perspectiva, ca un mijloc al destinului de a te aduce mai aproape de veritabila ta fiinta interioara. Chiar daca treci prin niste circumstante dureroase, Pluton nu iti vrea decat binele, incercand sa te debaraseze de tot ceea ce iti stanjeneste dezvoltarea.

Cuadratul dintre Uranus si Jupiter din 20 aprilie 2014 insista asupra unor cat mai eficiente mijloace de a-ti largi orizonturile existentei, insa energia pe care o ai la dispozitie pentru a face acest lucru este destul de limitata. Orice conjunctura a existentei ce iti ingradeste libertatea ori independenta te irita si iti starneste nevoia de schimbare. Chiar daca cedezi ispitei de a transforma niste aspecte ale vietii tale, ai grija sa nu renunti cumva la lucrurile bune, ce te sprijina in evolutia personala. Inca odata, universul exterior te provoaca prin niste dramatice intorsaturi ale traiului cotidian, fiind de dorit sa iti pui la treaba flexibilitatea mintii si spiritului. Ocaziile de a calatori nu lipsesc, dar au potentialul de a-ti pune in cale mai multe surprize decat te-ai asteptat vreodata!

Pe 21 aprilie, opozitia lui Pluton cu Jupiter te aduce in pragul unor mari realizari, atata timp cat reusesti sa infrangi o serie de influente adverse destul de puternice. Optimismul si gandirea pozitiva iti sunt aliati de nadejde, dar nimic nu se poate indrepta spre o finalizare de succes daca nu te desprinzi de obiceiul de a te ralia unor scopuri egoiste, ce nu tin seama de bunastarea materiala si sufleteasca a oamenilor apropiati tie.

Infaptuirea unor notabili pasi in cariera iti este facilitata de trigonul dintre Saturn si Jupiter de pe 24 mai 2014. Desi esti nemaipomenit de motivat, nu ar trebui sa permiti entuziasmului sa iti inchida ochii asupra realitatii. Esti capabil sa iti concentrezi atentia si sa iti disciplinezi demersurile esentiale, dar este necesar sa iti supraveghezi cu minutiozitate impulsul de a cheltui prea mult. Sefii si colegii de la serviciu par a fi mult mai cooperanti, nepregetand sa te sprijine in initiativele tale.

Conform horoscopului Racului 2014, ai inclinatia de a nu acorda importanta cuvenita unor semnificative detalii ale vietii din 13 iunie, sub influenta miscarii retrograde in care se inscrie Neptun in Pesti si a noua casa a Racului. Chiar daca astepti raspunsuri cat mai clare si mai rapide ale indoielilor tale legate de credintele personale, de religie ori filozofie, trebuie sa astepti ca timpul sa iti limpezeasca treptat viziunea existentiala. Incerca sa percepi viata cat mai inocent, cu ochii unui copil eliberat de balastul prejudecatilor.

Din 20 iunie 2014, Saturn revenit in turnura directa in a Scorpion si a cincea ta casa te indruma cu un sporit folos spre inedite mijloace de a-ti exploata creativitatea. Daca povestea ta de dragoste a rezistat testelor la care a fost supusa in decursul tranzitului retrograd al acestei planete, aproape nimic nu te mai impiedica sa ajungi la o magica impartasire a afectiunii tale impreuna cu iubitul tau sau iubita ta. Copiii tai sau ai unor persoane din imediata ta apropiere iti cer o mai mare responsabilitate. Nu  este exclus sa afli ca un nou copil se va adauga familiei tale.

Jupiter patrunde pe 16 iulie 2014 in sectorul Leului si a doua ta casa, anuntand o imbunatatire spectaculoasa a situatiei tale financiare, mai cu seama daca lucrezi pe cont propriu sau ai afacerea ta. Partea proasta este ca te poti simti atat de plini de bani incat sa te lansezi in paguboase si inutile cheltuieli. Fa-ti o favoare si pune deoparte cat mai multi banuti albi pentru zile negre.

La fel ca in horoscopul Racului din ultimii ani, Uranus devine retrograd in Berbec si a zecea casa a Racului, de acesta data incepand cu 22 iulie 2014. Fii precaut Fata de niste navalnice porniri de a renunta la tot ce ai acumulat ca prestigiu in cariera pana in prezent, pentru a te lasa prins in mrejele unor amagitoare sanse legate de un nou job. Chiar daca Uranus te imboldeste sa aduci schimbari bruste in zona ta profesionala, rezerva-ti cat mai mult timp pentru a reflecta inainte de a lua o decizie majora.

Parteneriatele se dovedesc a fi din ce in ce mai avantajoase incepand cu 23 septembrie. Pluton isi reia miscarea directa in Capricorn si a saptea casa a Racului, asa ca persoanele apropiate sau de care te leaga teluri comune par a-ti ghici gandurile si a te sprijini in toate majorele tale actiuni. Daca te-ai confruntat cu o amara despartire in ultimul timp, dragostea incepe sa-ti surada, aducand in calea ta o fiinta ce tinde a se apropia de idealul tau de suflet pereche.

O benefica decantare a opiniilor si viselor tale de viiitor este pe punctul de a se petrece odata cu 16 noiembrie 2014, ziua de debut a tranzitului direct al lui Neptun in Pesti si a noua ta casa. Te poti bucura de sansa unor reale progrese in studiul invidual, la scoala sau in perfectionarea abilitatilor tale native. Mai mult decat atat, intuitia pare a-ti furniza solutiile unor probleme pe care nu le-ai aprofundat prea mult pana acum.

Viata ta profesionala castiga in armonie si oportunitati din 21 decembrie 2014, gratie revenirii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a zecea casa a Racului. O mult asteptata recunoastere a meritelor tale este pe cale sa se petreaca cat de curand, oferindu-ti chiar mai multe avantaje decat ai crezut ca sunt probabile. Schimbarile de la serviciu nu contenesc, dar tind a lucra in favoarea ta.

Pe 23 decembrie 2014, Saturn isi croieste drum in zona Sagetatorului si a sasea ta casa, incununandu-ti toate implinirile din acest an in viata familiala. Responsabilitatile din profesie nu iti mai par deloc impovaratoare si toate planurile pe termen lung pe care le fauresti in aceasta perioada au mari sorti de izbanda. Mare grija fata de starea de sanatate, mai ales ca un plus de vitalitate iti este mai mult decat necesar in focalizarea catre telurile anului 2015!


Horoscop Leu 2014
22 iulie - 22 august


Horoscop Leu 2014

Horoscopul Leului 2014 lasa sa se intrezareasca o prima jumatate a anului cumva stagnanta, dedicata revitalizarii si echilibrarii relatiei cu tine insuti si cei din preajma ta, urmata de o perioada de fericite oportunitati si impliniri materiale si afective ce nu exclud insa o abordare serioasa si responsabila a existentei.

Odata cu 3 martie 2014, Saturn retrograd in Scorpion si a patra casa a Leului sugereaza nevoia de a-ti analiza tendintele lumii interioare si a trece din nou revista responsabilitatile tale fata de familie. Te poti intreba daca viata ta si-a gasit cu adevarat un stabil echilibru si daca nu cumva dedicarea ta fata de oamenii apropiati te face sa iti neglijezi cele mai importante aspiratii si necesitati personale. Acesta aspect astral are asadar scopul de a te pregati spiritual si a te ajuta sa acumulezi energie in vederea unei cutezatoare relansari in lumea exterioara.

O mare atentie fata de starea de sanatate se impune din 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton trece in aspect retrograd in Capricorn si a sasea ta casa. Daca evitat pana sa te duci la doctor pentru o problema care te gandeai ca o sa treca de la sine, din pacate acum lucrurile se pot inrautati. Pluton te forteaza sa lasi deoparte amanarile si neglijenta si sa iti rezolvi odata pentru totdeuna problemele tergiversate. Daca ai, in aparenta, o minora afectiune nu intarzia sa te programezi pentru un consult medical! Chiar daca ti se pare ca esti sanatos tun, nu ar strica un control de ansamblu al sanatatii. Un alt impediment din aceasta perioada poate consta dintr-o atitudine rebela sau incapatanata a unor subordonati de-ai tai (daca ai, desigur, asa ceva!). Vestea buna este ca ai la indemana o efervescenta energie in rezolvarea chestiunilor din zona profesionala. Ai prilejul de a duce la bun sfarsit toate restantele si chiar a inainta mai mult decat au estimat sefii tai catre finalizarea unui proiect sau unei activitati de lunga durata.

Potrivit horoscopului Leului 2014, un proces lent dar sigur de de explorare a sinelui si redefinire a personalitatii tale incepe pe 13 iunie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Neptun in Pesti si a opta casa a Leului. Intuitia iti poate releva mai mult ca altadata directiile spre care sa te indrepti in viata, asa ca ar trebui sa incerci sa tii seama de mesajele inspirate din strafundurile fiintei tale. Este posibil sa te lovesti de cateva intarzieri in domeniul financiar, mai ales in privinta unor investitii sau sume de bani pe care le ai in comun cu altii.

Din 20 iunie 2014, Saturn revine in turnura directa in Scorpion si a patra ta casa aducand benefice clarificari in raporturile cu rudele sau cu persoana iubita. Sigur pe valorile tale fundamentale, nu mai ai nici o ezitare in viata domestica, si esti gata sa-ti asumi sporite responsabilitati in familie. Parintii iti pot solicita sa joci un mai mare rol in existenta lor cotidiana. Pari a fi foarte preocupat de locuinta, de reamenajarea acesteia sau de unele reparatii legate de ea. Exista posibilitatea sa apara o oportunitatea sa lucrezi (si) acasa, sau ca cineva din familie sa te atraga intr-o mica afacere.

Increderea in tine insuti si in resursele tale interioare ajunge la o inalta cota incepand cu 16 iulie 2014, gratie tranzitului lui Jupiter in Leu si prima ta casa. Esti capabil sa vezi lucrurile din jurul tau dintr-o larga perspectiva si sa intelegi dedesubturile mecanismelor relationale, un lucru ce te sprijina in gasirea de noi aliati in implinirea idealurilor tale. Oportunitatile nu mai trebuie sa fie cautate cu lumanarea intrucat par a-ti iesi mai des in cale, oferindu-ti-se aproape la tot pasul. Ai la dispozitie sansa de a trasa ambitioase si realiste planuri pe termen lung. Pari a fi inspirat in punerea la punct a unei noi imagini exterioare a persoanei tale, tinand de stilul vestimentar, stiul parului, dar si de modul de abordare a oamenilor din preajma ta. Nu numai din aceasta pricina, oamenii sunt mai indatoritori cu tine si mai dornici de a-ti cauta compania. Treci printr-un ciclu al vietii cand farmecul personal iti mijloceste initierea unor incitante povesti de dragoste. Aura ta de atractivitate poate face multe persoane de sex opus sa se ataseze sentimental de tine, dar nu este deloc exclus sa te indragosti nebuneste chiar de propria-ti persoana. Asta inseamna ca tinzi a te simti atat de bine in pielea ta si a te lasa momit de atat de numeroase rasfaturi al vietii incat iti poti inmuia vointa de a face lucruri cu adevarat notabile pe plan social si profesional. Atentie la predispozitia de a pune prea multe kilograme pe tine!

La fel ca in orice horoscop anual, Uranus devine retrograd in Berbec si a noua ta casa indemnandu-te sa iti extinzi intr-un mod considerabil orizonturile. Aceasta tendinta,  ivita odata cu 2 iulie 2013, nu este lipsita de complexitate. Problema este ca deschidera ta spre nou nu se petrece treptat, ci exploziv, in socuri ce iti pot zgaltai de la temelie existenta si relatiile cu ceilalti. Ai inclinatia de a arde etapele, si a-ti parasi prea grabit conjuncturile actuale ale vietii. Fii pregatit in orice moment pentru calatorii interioare si exterioare ce au capacitatea de a-ti deschide ochii spre noi dimensiuni ale destinului tau si a-si lasa amprenta asupra ta pentru mult timp.

Trigonul dintre Uranus si Jupiter din 25 septembrie 2014 marcheaza aparitia brusca, neanuntata de nimic, a unui noroc iesit din comun. Desi te poti bucura de satisfactii materiale deloc neglijabile, beneficiile acestui aspect astral  par a fi cu precadere interioare, ducand la clarificarea unor circumstante invaluite pana acum in pacla deasa a ambiguitatii. Ai astfel ocazia de a-ti dezvolta o atitudine optimista si increzatoare, avand darul de a atrage prin ea insasi de partea ta prosperitatea. Desi poti avea de a face cu evenimente nemaiintalnite, tinzi a le vedea ca pe niste provocari si a le solutiona fara mari batai de cap. De fapt, pari chiar a te bucura de noutatea ce te insoteste in traiul zilnic. Mai cu seama calatoriile sunt in masura sa iti aduca mari avantaje financiare sau materiale. Impredictibilitatea din jurul tau iti testeaza si iti modeleaza adaptabilitatea, si te sprijina in evolutia personala.

Neptun se intoarce odata cu 16 noiembrie in tranzitul direct in Pesti si a opta casa a Leului, inlaturand niste iritante bariere din plan finaciar. Relatiile cu parteneri din viata amoroasa, profesionala sau sociala devin mai responsabile si mai avantajoase. Este , totusi, necesar sa supraveghezi cu grija tranzactiile sau felul in care sunt cheltuiti banii pe care ii impartasesti cu cineva apropiat. Senzualitatea in dragoste iti dezvalui proaspete cai de a darui si a primi iubirea in legatura ta de cuplu.

Din 23 septembrie 2013 este randul lui Pluton sa isi reia aspectul direct in Capricorn si a sasea ta casa. Daca ai luat in seama avertismentul din perioada cat Pluton a fost retrograd si ti-ai verificat starea de sanatate, poti fi imboldit sa te aliniezi unui nou regim alimentar sau program de exercitii fizice avand potentialul de a-ti indeparta tendintele paguboase tinand de tonusul tau fizic si psihic. Ai posibilitatea de a intrezari noi aspecte ale carierei tale, noi metode de a face fata chestiunilor de la serviciu, sau chiar noi sanse de a-ti gasi un alt job, mult mai satisfacator din punct de vedere financiar si profesional.

Evolutia existentei tale devine mai echilibrata, mai armonioasa, incepand cu 21 decembrie, ca urmare a iesirii lui Uranus din tranzitul retrograd in Berbec si a noua casa a Leului. Nerabdarea lasa locul dorintei de a evalua cu chibzuinta orice potentiala initiativa, de a-i cantari cu obiectivitate riscurile si beneficiile. Chiar daca continui a fi ispitit de experiente inedite ale vietii, nu te mai arunci cu capul inainte, permitandu-ti un ragaz de gandire.

Cu toate ca bucuria de a trai si inspiratia iti sunt buni tovarasi, felul tau de a te distra si a-ti pune in valoare creativitatea este pe cale sa fie ceva mai sobru si mai rational din 23 decembrie 2014, ca efect al calatoriei initiate de Saturn in Sagetator si a cincea casa a Leului. Daca ai copii, poti sa realizezi intr-o sporita masura responsabilitatea pe care o ai fata de ei. Fructele dragostei cresc pe ramuri mai inalte si necesita mai mult efort pentru a fi degustate. Poti aborda cu un plus de seriozitate relatia ta de cuplu sau sa fii intr-o conexiune amoroasa cu cineva mai in varsta decat tine. Nu este timpul pentru jocuri de noroc si nesocotite riscuri. Aproape tot ceea ce realizezi in decursul acestui tranzit iti cere multa munca si perseverenta. Este important sa iti gestionezi cu minutiozitate resursele interioare si exterioare astfel incat sa le pui la bataie numai pentru lucruri cu adevarat cruciale pentru destinul tau.

Horoscop Fecioara 2014
23 august - 22 septembrie


Horoscop Fecioara 2014

Horoscopul Fecioarei 2014 lasa sa iasa la iveala o continua confruntare intre realism si iluzii, minciuna si adevar, si chiar intre bine si rau, indiferent daca este vorba despre dragoste, profesie sau implicare sociala. In acest context, se impune sa iti impui o mare prudenta in orice intreprinzi sau pui la cale.

Necesitatea de a-ti analiza si reorienta atitudinea fata de viata, mai ales a te elibera de gandirea negativa in activitatile si ritualurile personale de zi cu zi devine o prioritate din 3 martie 2014, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Saturn in Sagetator si a treia casei a Fecioarei. Pot apare multe neintelegeri in receptarea si transmiterea mesajelor din universul tau exterior, impunandu-se sa iti modifici stilul de comunicare, atat verbal cat si in scris. Unele chestiuni asociate cu rudele pot fi problematice in decursul acestui tranzit. Certurile si disputele acerbe par a provoca racirea relatiilor cu unii membri ai familiei. Gandeste-te de trei ori inainte de a-ti pune semnatura pe orice contract ori document de mare importanta.

Conform horoscopului Fecioarei 2014, felul cum te bucuri de viata sau iti petreci timpul liber pare a fi supus unor cutremuratoare socuri incepand cu 14 aprilie 2014, ca efect al trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a cincea casa ta casa. Te poti indrepta spre diferite moduri de a te distra ori relaxa, capabile a-ti satisface mai multe cerinte ale simturilor si intelectului. Jocurile de noroc, pasiunile si speculatiile financiare te pot aduce in pragul unor mari pierderi. Poti fi insufletit de o preocupare aproape obsesiva pentru un hobby, asa ca trebuie sa te supraveghezi cu grija, astfel incat sa nu iti pierzi echilibrul spiritual prin neglijarea unor aspecte esentiale ale existentei tale. Este posibil sa fii cuprins de un fixism legat de viata amoroasa sau de o persoana la inima careia aspiri de multa vreme. Daca esti deja implicat intr-o idila, straduieste-te sa nu cazi pe panta unei infierbantate gelozii sau unei posesivitati scapate din frau.

Din 13 iunie 2014, intrarea lui Neptun in turnura retrograda in Pesti si a saptea casa a Fecioarei iti invaluie inima intr-o roza si diafana viziune romantica. In acest context, poti avea inclinatia de a-ti idealiza persoana iubita sau relatia de cuplu. Unele Fecioare par a ajunge sa-si uneasca destinul cu o persoana fata de care au un simtamant confuz, in care dragostea se impleteste cu nazuinta de a o ajuta sa-si regaseasca sinele ori autenticele valori de viata. Pe de alta parte, nu ti se recomanda sa iti amesteci prietenia cu afacerile. Daca un amic are mare nevoie de un imprumut sau o investitie deloc neglijabila pentru business-ul sau, poti fi pus in situatia de a alege intre afectiune si niste bani pe care nu ii mai vedea niciodata inapoi...

Comunicarea cu cei din preajma ta pare a fi mai eficienta si mai intuitiva din 20 iunie 2014, ca urmare a revenirii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a treia ta casa. Treci printr-o perioada prielnica studiului sau perfectionarii unor abilitati innascute, mai ales ca Saturn te sprijina in structurarea gandirii, in focalizarea catre principalele obiective tale intelectuale. Sfera profesionala, marcata de o abundenta de vesti si informatii, iti cere sa fii mereu alert si atent la ceea ce se petrece in jurul tau.

Odata cu 16 iulie 2014, calatoria lui Jupiter in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei iti este de ajutor in contracararea unor insinuoase atacuri ale dusmanilor tai si trage un semnal de alarma fata de eventuala delasare sau predispozitia de a te lasa purtat de inertie in plan social si profesional. Pari a fi interesat mai cu seama de dimensiunile spirituale ale fiintei tale si ale lumii inconjuratoare, in dauna realismului si spiritului practic din traiul cotidian. La fel cum se intampla de-a lungul oricarui tranzit al lui Jupiter, ai tendinta de a depasi masura si a cade prada unor excese. In acelasi timp, pari a beneficia intr-un sporit grad de un nemijlocit acces la zonele tale subconstiente si a-ti intelege mai lesne niste impulsuri emotionale ce lasa impresia ca iti contrazic convingerile si interesele.

Aidoma horoscopului din ultimii ani, Uranus patrunde in aspect retrograd in Berbec si a opta ta casa, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. Aceasta circumstanta astrologica iti sugereaza sa apelezi cat mai putin la imprumuturi intrucat, chiar atunci cand te astepti mai putin, poti fi pus in situatia de a returna niste bani pe care nu ii mai ai. Fereste-te  de conjuncturile in care dragostea poate interfera in sfera financiara. Un promitator partener de cuplu pare a se dovedi interesat numai de banii tai ori de avantajele materiale pe care i le poti darui...

Din 16 noiembrie 2014, Neptun se intoarce in tranzit direct in Pesti si a saptea casa a Fecioarei, oferindu-ti un benefic realism in viata amoroasa. Comunicarea sincera si neingradita de nimic cu persoana indragita are putinta de a te indeparta de frumoase dar paguboase iluzii. Luciditatea nu exclude afectiunea din conexiunea iubirii, ci pune la indemana mai multe mijloace de a se perpetua si a rezista incercarilor timpului si rautatii oamenilor.

Balanta existentei cotidiene este pe punctul de a se echilibra gratie reluarii de catre Pluton a evolutiei sale directe in sectorul Capricornului si a cincea ta casa odata cu 23 septembrie. Un pic mai conservator in abordarea vietii, nu mai ai inclinatia de a-ti risipi banii cu amandoua mainile. Daca ai puterea de a nu te mai supune laturii egocentrice a personalitatii tale si iti pui la treaba flexibilitatea mentala si spirituala, ai prilejul de a avea o notabila realizare intr-un domeniu necesitand un surplus de creativitate. Increderea reciproca si respectul unuia fata de celalalt par a guverna relatia ta de cuplu.

O reala stabilitate financiara porneste a se recladi din 21 decembrie, gratie iesirii lui Uranus din miscarea retrograda in Berbec si a opta casa a Fecioarei. Senzualitatea tinde a pune stapanire pe intreaga ta fiinta, antrenandu-te intr-o constanta si improspatatoare redescoperire a deliciilor amorului.

Viata de familie isi cere cu insistenta drepturile din 23 decembrie 2014, sub influenta vizitei lui Saturn in Sagetator si a patra ta casa. Locuinta, aspectul si gradul de comoditate pe care ti-l pune la dispozitie caminul capata intaietate. Daca preocuparea fata de cariera a capatat o prea mare amploare in utlimul timp, este cazul sa o lasi putin mai moale din acest punct de vedere,  pentru a le aminti oamenilor tai dragi ca nimic nu se poate compara cu afectiunea fata de ei. Acest tranzit ar trebui sa iti inspire edificarea unei solide fundatii a viitorului tau.

Horoscop Balanta 2014
23 septembrie - 22 octombrie


Horoscop Balanta 2014

Horoscopul Balantei 2014 marturiseste despre o esentiala revizuire a scarii tale de valori, o treptata imbunatatire a situatiei financiare, si o intensa interactiune sociala, in care abilitatile de comunicare iti netezesc calea spre rare oportunitati. Se impune totusi o abordare cat mai limpede, mai rationala a conjuncturilor din existenta cotidiana, mai ales in viata amoroasa si cea profesionala.

Din 3 martie 2014, Saturn trece in tranzit retrograd in Scorpion si a doua casa a Balantei, indicand aparitia unei intense nevoi de redefinire a valorilor tale materiale, sentimentale si morale. Pari a fi asadar fortat sa te indrepti spre universul tau interior pentru a identifica ceea ce pretuiesti mai presus de orice, dar si pentru a-ti stabili prioritatile din viata. De asemeni, poti ajunge sa intelegi ca nimic nu este gratis si ca totul trebuie sa fie platit in existenta, atat din punct de vedere financiar, cat si spiritual ori afectiv. Nu este exclus sa ai niste pierderi materiale, acest lucru avand scopul de a te debarasa de niste posesiuni ce te impiedica sa iti evaluezi autenticul sine. Abordeaza cu precautie si fara graba orice initiativa ori propunere financiara cu care ai de a face in aceasta perioada.

O necesara explorare a trecutului in vederea recladirii prezentului  si viitorului se impune odata cu 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton paseste in aspect retrograd in Capricorn si a patra ta casa. Un astfel de aspect astrologic te poate intoarce spre anii copilariei, ajutandu-te sa te eliberezi de balastul unor complexe si foste probleme ce iti ingreunau dezvoltarea personala. Pari a da deoparte si a-ti vindeca vechi rani, nu fara a le retrai cu intensitate mai intai. Pluton are obiceiul de a scotoci dupa scheletul ascuns in camarile obscure ale sufletului in scopul de a-l face praf si pulbere pentru totdeuna si a-ti permite in acest fel sa te indrepti pe drumul destinului tau reimprospatat si plin de forta. Fii prevazator fata de dispute si certuri atat acasa cat si la munca, cu sefii, partenerul de viata sau parintii! Vechi resentimente ce s-au acumulat cu timpul in vasul sub presiune al simtirii sunt pe punctul de a exploda, inlaturand conventionalul si falsitatea din viata ta.

Potrivit horoscopului Balantei 2014, o trecere in revista a unor obiceiuri si tabieturi ce iti afecteaza sanatatea se impune incepand cu 13 iunie, sub impactul miscarii retrograde a lui Neptun in Pesti si a sasea ta casa. Este posibil sa fii in preajma unei afectiuni sau unui inconfort trupesc ce iti dicteaza sa nu mai amani luarea unor masuri radicale legate de tonusul tau fizic, dar si psihic. Tinzi a te lasa in voia unor dulci visari legate de un nou si avantajos job, fara a lua insa nici o initiativa in acest sens. Atentie la inclinatia de a visa cu ochii deschisi si a da nastere unor situatii confuze, derutante in relatia cu colegii de munca sau subordonatii. Niste persoane de la serviciu sau din scoala sunt mereu cu ochii pe tine, gata sa obtina un profit de pe urma ta sau sa iti puna greselile sub lumina reflectoarelor.

Pe 20 iunie 2014, Saturn se intoarce in turnura directa in Scorpion, aflandu-te pregatit sa te ocupi de ceea ce este esential pentru tine si sa traiesti conform veritabilelor tale valori. Chiar daca trebuie sa muncesti din greu, satisfactiile profesionale nu mai intarzie sa apara. Balanta ta de venituri si cheltuieli se echilibreaza, mai cu seama din cauza unor investitii bine gandite si a unui simt practic ce te insoteste in tot ceea ce faci. Niste prieteni ori cunostiinte ce iti impartasesc idealurile sunt dispuse sa iti acorde un mare ajutor intr-o chestiune financiara sau profesionala.

O semnificativa largire a cercului tau de amici este pe cale sa se petreaca din 16 iulie 2014, gratie intrarii lui Jupiter in Leu si a unsprezecea casa a Balantei. Pari a intra in contact mai ales cu oameni din alte zone culturale, ocupationale sau geografice. Treci printr-un interval de timp prielnic aderarii la niste grupuri ori organizatii. Cei din preajma ta sunt extrem de bine intentionati, nepregetand sa te sprijine, indiferent daca le ceri sau nu acest lucru. Poti obtine niste considerabile imprumuturi banesti de la persoane apropiate, dar ai mare grija cum cheltuiesti banii, intrucat Jupiter are tendinta de a te calauzi spre extreme, inclusiv  pe plan financiar!

La fel ca in horoscopul Balantei din ultimii ani, Uranus isi asuma un tranzit retrograd in Berbec si a saptea ta casa, de acesta data incepand cu 22 iulie 2014. Pari a fi supus unor neasteptate schimbari, mai cu seama in relatiile tinand de viata ta personala. In acest ciclu existential nu este bine sa te angajezi ferm, din tot sufletul in niste legaturi amicale sau afective, intrucat, nu peste mult timp, te poti vedea obligat sa renunti la ele. Nu este de dorit sa te casatoresti acum, in special daca ai cazut prada unei covarsitoare iubiri la prima vedere. Oricum, Uranus nu pripedeste sa rupa relatiile infiripate in prezenta sa la fel de repede precum le incheaga. Este posibil sa intalnesti un potential partener de cuplu avand o personalitatea iesita din comun si care este in stare iti cutremure existenta, rupandu-te de obisnuinte si conceptii despre lume adanc inradacinate.

Simtul diplomatic si deschiderea sincera si binevoitoare fata de oamenii din imediata ta apropiere iti ofera numeroase oportunitati din 23 septembrie 2014, ca urmare a revenirii lui Pluton in tranzit direct in Capricorn si a patra casa a Balantei. Armonia se reinstaleaza in familie si in sfera carierei, dar nimic nu garanteaza ca va ramane asa atata timp cat nu iti dai silinta sa fii atent la ce se petrece in jurul tau. Treci printr-o perioada oportuna repararii casei sau chiar mutarii intr-o alta locuinta. Daca iti cumperi o casa, asigura-te totusi ca este bine pusa la punct din toate punctele de vedere, si ca nu va deveni sursa unor nesfarsite cheltuieli.

Din 16 noiembrie 2014, Neptun isi reia evolutia directa in Pesti si a sasea casa a Balantei, risipind ambiguitatile din zona ta profesionala. Niste probleme de la serviciu ce pareau ca te vor sacai la nesfarsit tind sa se clarifice si sa-si afle rezolvarile. Sefii si colaboratorii reusesc sa te vada asa cum esti cu adevarat, sa iti aprecieze punctele forte si straduintele. Ai prilejul de a te focaliza asupra unor cai inedite de a-ti ameliora si intretine starea de sanatate. Esti stapanit de predispozitia de a distinge mai bine ce anume este real in existenta ta si a trai mari satisfactii prin ajutorarea unor oameni ajunsi in impas.

Interactiunea cu persoanele din mediul tau inconjurator castiga in stabilitate odata cu 21 decembrie 2014. Miscarea directa in care se reangajeaza Uranus in regatul Berbecului lasa mai putin loc unor bruste infiripari si dezintegrari ale parteneriatelor profesionale, de afaceri sau personale. Cu toate acestea, chiar si in viata amoroasa, poti descoperi ca niste oameni de care te simteai extrem de atasat pana mai ieri, nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale.

Patrunderea lui Saturn in Sagetator si a treia casa a Balantei prilejuieste o notabila intensificare a vietii sociale. Traiul de zi cu zi pare a-ti solicita responsabilitati din ce in ce mai mari. Rudele, prietenii, colegii tind a te atrage in numeroase activitati sociale. Petrecerile, intalnirile mai mult sau mai putin festive, iesirile in oras, discutiile tot felul de oameni par a fi la ordinea zilei. Deplasarile prin oras, scurtele calatorii nu contenesc a-ti pune la incercare rabdarea si disponibilitatea. Pe parcursul acestui tranzit poti deveni mult mai constient de felul cum comunici cu ceilalti si profiti de schimburile de idei. Ai posibilitatea de a te bucura de niste avantaje financiare prin intermediul unor informatii venite din partea unor persoane suspuse.

Horoscop Scorpion 2014
23 octombrie - 21 noiembrie


Horoscop Scorpion 2014

Horoscopul Scorpionului 2014 scoate in evidenta o profunda implicare in viata profesionala, marcata adeseori de mari oportunitati, necesitatea regandirii si impunerii valorilor tale personale, precum si o viata amoroasa osciland intre idealism si realism.

Din 3 martie 2014, trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si prima ta casa indica dezideratul de a-ti metamorfoza intr-un fel sau altul sinele. Poate fi vorba despre trupul tau (a-ti scade in greutatea corporala, de exemplu), starea ta emotionala si sentimentala (ce anume iti doresti cu adevarat pentru a te implini in universul tau interior) ori nevoia de a tine la distanta niste oameni ce par a-ti invada intimitatea.

Pluton isi asuma si el odata cu 14 aprilie o turnura retrograda in Capricorn si a treia ta casa (casa comunicarii, a mediului tau inconjurator, a scurtelor calatorii, scrisului si studiului). Influenta plutoniana se vadeste intr-o sporita agresivitate a oamenilor cu care interactionezi, ce iti pune la incercare puterea de a face fata presiunilor din afara si a-ti mentine individualitatea si telurile esentiale. Pe de alta parte, modul tau de a gandi poate trece printr-o reconstructie avand drept scop adaptarea la un sir de circumstante ce-ti sunt aparent potrivnice.

Trigonul dintre Saturn si Jupiter din 24 mai 2014 iti netezeste calea spre obtinerea unor rezultate notabile ale initiativelor tale personale. Tot ce se intampla in preajma ta iti asigura conditii optime pentru a face pasi mari si siguri in evolutia ta. Un stabil echilibru intre libertatea personala si responsabilitatile tale te ajuta sa te bucuri de viata fara a-ti pierde din vedere prioritatile. Desi unele demersuri par a-ti fi obstructionate, conjuncturile tind a te indrepta catre ceea ce este cu adevarat important, avand astfel posibilitatea de a te ocupa numai de obiectivele pe care le poti materializa prin resursele si straduintele proprii. Recunoasterea limitelor si a competentelor tale te sprijina sa iti maresti increderea in tine insuti si sa abordezi cu realism lumea din imediata ta apropiere. Ai sansa de a duce pana la capat niste proiecte amanate pana acum si a discerne intre numeroase optiuni, putand astfel sa iei niste intelepte decizii bazate pe o ierahizare a prioritatilor. Acest fapt iti deschide drumul spre succese in mai multe domenii ale existentei. Oricum, tot ceea ce castigi din punct de vedere material se datoreaza mai curand eforturilor tale decat unor daruri norocoase cazute din cer.

Potrvit horoscopului Scorpionului 2014, evolutia retrograda a lui Neptun in Pesti si a cincea casa a Scorpionului iti poate inchide ochii, incepand cu 13 iunie, asupra felului cum iti idealizezi relatia de dragoste si persoana iubita. De asemeni, nu prea ai cum distinge in ce fel viata amoroasa are potentialul de a-ti satisface nevoile spirituale. Ai grija la jocurile de noroc si speculatiile financiare intrucat poti lua in astfel de cazuri niste decizii lipsite de obiectivitate. Desi efervescenta, imaginatia pare a bate pasul pe loc, fara a-si gasi calea spre o fertila creativitate.

Tot ce ai invatat despre tine si relationarea ta cu ceilalti in decursul tranzitului retrograd al lui Saturn poate fi aplicat cu succes din 20 iunie, atunci cand aceasta planeta revine in turnura directa in Scorpion. Cunoscand cu certitudine cine si cum esti, ai oportunitatea de a-ti restructura viata astfel incat sa poti trai in conformitate cu valorile si idealurile tale. Nu mai ai de gand sa tolerezi lucruri care te irita sau iti fac rau de multa vreme. In acest context, poti lua o hotarare decisiva legata de starea de sanatate sau poti pune capat unei relatii de cuplu lipsite de sens, ce se mai mentinea numai in virtutea inertiei ori obisnuintei. La fel, daca situatia ta profesionala nu iti mai ofera deloc satisfactii, ai forta de face si in aceasta privinta o schimbare de anvergura, orientandu-te eventual spre un nou loc de munca.

O perioada prielnica avansarii in cariera sau afirmarii pe bancile scolii este instaurata odata cu 16 iulie 2014 gratie patrunderii lui Jupiter in sectorul Leului si a zecea ta casa. Asa cum se intampla de obicei pe parcursul tranziturilor lui Jupiter, exista pericolul sa devii atat de increzator in soarta ta norocoasa incat sa nu mai depui nici un efort in sfera profesionala. Nu pierde timpul si nu-ti irosi in van energia. Daca vrei sa iti schimbi jobul ori chiar domeniul profesional pari a avea mari sorti de izbanda. Profita de faptul ca oamenii sunt cu ochii pe tine si nu ezita a-ti recunoaste meritele!

La fel ca si in horoscopul din ultimii ani, Uranus porneste in miscare retrograda in Berbec si a sasea casa a Scorpionului, de aceasta data incepand cu ziua de 22 iulie 2014. Atentie la tendinta de a te lua la harta cu sefii si a risca astfel sa iti pierzi locul de munca. Daca ai angajati sau oameni in subordine, este posibil ca acestia sa fie bantuiti de un exploziv sentiment de revolta, fiind mereu gata sa iti conteste deciziile si autoritatea. Fii atent la semnalele de alarma, mai mult sau mai putin vadite, venite din partea trupului tau, mai ales ca intr-un astfel de interval de timp pari a fi predispus sa iti neglijezi eventuale probleme de sanatate!

Pe 23 septembrie 2014, Pluton se intoarce in tranzit direct in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Interactiunea cu persoanele din imediata ta apropiere pare a castiga in armonie si cooperare, in special din pricina mestesugului tau de a vorbi si a-ti argumenta opiniile. Puterea de convingere ce te caracterizeaza inlesneste atragerea de partea ta a numerosi aliati. Relatiile cu rudele se intensifica si se invigoreaza.

Creativitatea si capacitatea de a o canaliza spre utile activitati ori proiecte ajunge la inalte cote din 16 noiembrie 2014, sub impactul iesirii lui Neptun din aspectul retrograd in Pesti si a cincea ta casa. Posezi abilitatea de a cerne intr-o mai mare masura realitatea de falsitate si idealism in relatia ta de dragoste, asa ca pari a fi tentat mai putin a confunda ceea ce zaresti cu ceea ce iti doresti sa vezi.

Stapanirea de sine si capacitatea de a te alinia la cerintele cotidiene din viata profesionala sunt pe cale sa se mareasca odata cu 21 decembrie 2014, ca urmare a reluarii tranzitului direct al lui Uranus in Berbec si a sasea casa a Scorpionului. Naravul lui Uranus de a isca evenimente neasteptate nu se lasa infrant cu una cu doua, dar pari sa fii mult mai flexibil si mai pregatit sa te confrunti cu noi conjuncturi ale vietii. Poti fi preocupat de inedite mijloace de a-ti intretine starea de sanatate.

Un ciclu oportun evaluarii a ceea ce pretuiesti cu precadere in viata este marcat din 23 decembrie 2014 de catre calatoria lui Saturn in Sagetator si a doua ta casa. Desi la mijloc nu este doar latura financiara a existentei tale, banii par a fi extrem de importanti pentru tine, mai ales ca te simti putin nesigur din punct de vedere material. Incearca sa respecti un buget de venituri si cheltuieli bine proportionat si nu te lasa atras in afaceri ori investitii riscante. Posesiunile si banii pot fi uneori o reflectare a ambitiilor tale, dar nu au cum sa te reprezinte in mod autentic. Focalizeaza-te intr-un sporit grad asupra valorilor tale interioare.


Horoscop Sagetator 2014
22 noiembrie - 21 decembrie


Horoscop Sagetator 2014

Horoscopul Sagetatorului 2014 reflecta o puternica nazuinta de aliniere a vietii la autenticele valori si idealuri personale, o promitatoare deschidere a sinelui spre noi dimensiuni ale existentei si necesitatea limpezirii atitudinii tale in relatiile cu familia si persoana iubita.

O ampla trecere in revista si intelegere a credintelor si impulsurilor tale subconstiente se impune din 3 martie 2014, atunci cand Saturn devine retrograd in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. In aceasta situatie ar trebui sa te intrebi ce fantome ale trecutului sau foste neimpliniri continua sa te bantuiasca fara a-ti da seama, si ce prejudecati neconstientizate iti impiedica inca dezvoltarea.

Din 14 aprilie 2014, Pluton isi paraseste aspectul direct in Capricorn si a doua ta casa provocandu-te sa reevaluezi ce este cu adevarat important pentru tine. In decursul acestui tranzit, Pluton are obiceiul de a inspira o fierbinte dorinta de a-ti castiga independenta financiara, facandu-te sa vezi clar daca traiesti sau nu prin propriile resurse banesti. Mai mult decat atat, el poate provoca o deloc neglijabila pierdere financiara pentru a pune la incercare increderea in tine si in resursele tale interioare. Atentie la tentatia de a castiga niste bani prin mijloace aflate la granita dintre lege si faradelege!

Conform horoscopului Sagetatorului 2014, o explorare asidua a interactiunii tale cu familia este recomandata odata cu 13 iunie, din pricina intrarii lui Neptun in turnura retrograda in Pesti si a patra casa a Sagetatorului. Poate ca idealizezi relatiile cu cei dragi fara a sesiza probleme ce tind a se acutiza in timp. In special comunicarea cu parintii pare a da nastere unor gresite receptari a simtamintelor si intentiilor tale. Este necesar sa clarifici lucrurile, fara a lasa sa mai pluteasca in aer vreo suspiciune legata de afectiunea ta pentru ei. In aceasta perioada este indicat sa nu te muti si nici sa iti cumperi o casa intrucat ai inclinatia de a te indeparta de realitate si a vedea numai ceea ce iti doresti sa vezi.

Saturn revine in tranzit direct in Scorpion si a douasprezecea  ta casa incepand cu 20 iunie 2014. Eliberat de ganduri si idei preconcepute, ce nu incetau a te trage inapoi si a-ti submina esentialele teluri, pari a fi gata sa te indrepti, inarmat cu o reimprospatata incredere, spre evolutia ta spirituala. Prezentul si viitorul castiga teren in batalia cu trecutul, asa ca esti pe cale sa devii mai putin introvertit si sa te implici intr-o sporita masura in viata sociala.

Orizonturile existentei ti se extind dincolo de limitele obisnuite din 16 iulie 2014, gratie patrunderii lui Jupiter in Leu si a noua casa a Sagetatorului. Ai la indemana un interval de timp prielnic plecarii intr-o mult visata calatorie, obtinerii de succese la scoala, studiului individual, aplecarii asupra unor carti cu subiecte generoase, asociate eventual cu filozofia. Asa se petrece adeseori, Jupiter isi manifesta insa si o latura negativa. El te poate face sa crezi ca stii totul despre lume si viata, ori sa iti dea convingerea ca un lucru recent descoperit iti ofera raspunsurile la toate intrebarile, fiind astfel imboldit iti impui cu o suparatoare insistenta viziunea proprie tuturor celor din jurul tau.

Aidoma horoscopului din ultimii ani, Uranus isi asuma o evolutie retrograda in Berbec si a cincea ta casa, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. In acest context astrologic, partenerul de cuplu iti poate marturisi ca se simte ingradit de dragostea ta, cerandu-ti sa ii acorzi mai multa libertate de miscare. Poate ca te-ai lasat stapanit in ultimul timp de o impetuoasa gelozie ori posesivitate... Daca esti singur, este posibil sa fii ispitit de o persoana excentrica, extrem de originala, fara a cantari insa cu grija in ce masura te poti increde in ea. Pe de alta parte, te poti astepta la un sir de bruste schimbari si nepravazute evenimente atat in viata amoroasa cat si in tot ceea ce este legat de creativitatea ta.

Pe 23 septembrie, Pluton se reintoarce in aspect direct in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului, prilejuind o relativa stabilizare a sferei tale financiare. Daca ai invatat bine lectia data de acesta planeta in timpul tranzitului sau retrograd, ar fi trebuit sa iti fi pus la punct o sporita siguranta materiala, fiind mai putin in pericol de a te lasa afectat de surprinzatoare cutremure asociate cu veniturile si cheltuielile tale. Ai oportunitatea de a descoperi noi metode de a castiga un bani si a-ti spori contul in banca!

Armonia in conexiunea cu rudele si oamenii  apropriati este pe punctul de a se reinstala odata cu 16 noiembrie 2014. Neptun is reia evolutia directa in Pesti si a patra ta casa, risipind, putin cate putin, ceata de deruta si ambiguitate din viata familiala. Poti primi un ajutor sau un cadou neasteptat din partea unuia din parinti. Un marit simt practic iti daruieste sansa de a intrezari un important avantaj financiar legat de casa sau schimbarea locuintei.

Din 21 decembrie 2014, Uranus isi paraseste turnura retrograda in Berbec si a cincea casa a Sagetatorului. In aceasta conjunctura astrologica, tinzi a apela mai mult la compromisuri si negocieri in legatura amoroasa. Diagrama dragostei inceteaza a fi marcata de navalnice suisuri si coborasuri, in special daca spontaneitatea isi face mereu loc in relatia te de cuplu. Un proiect profesional necesitand o neingradita creativitate iti poate aduce mari satisfactii numai in cazul cand reusesti sa il promovezi la timpul si locul potrivit.

Un plus de responsabilitati, dar si de realizari de exceptie pare a se ivi in viata ta pornind cu 23 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Saturn in Sagetator si prima ta casa. Ritmul alert impus de cerintele sociale si profesionale iti poate solicita mai multa energie decat de obicei, asa ca se impune sa te conformezi unui regim alimentar sanatos si unui regulat, revitalizant program de intretinere fizica. Treci printr-un ciclu al existentei favorabil consolidarii respectului fata de tine insuti, iar acest lucru iti cere sa iti alegi cu grija prietenii si cercurile sociale pe care le frecventezi. Redefinirea personalitatii tale si a ceea ce este cu prisosinta esential pentru tine pare a fi alt reper statornic al acestui tranzit.


Horoscop Capricorn 2014
22 decembrie - 19 ianuarie


Horoscop Capricorn 2014

Horoscopul Capricornului 2014 lasa sa se intrezareasca o norocoasa si indrazneata abordare a vietii, ce necesita totusi o sporita obiectivitate si capacitate de adaptare. Prietenia, comunicarea, caminul si sfera financiara constitue esentiale repere pe parcursul noului an.

Opozitia dintre Pluton si Jupiter din 31 ianuarie 2014 poate determina aparitia unor oportunitati neobisnuite, avand potentialul de a-ti aduce beneficii deloc neglijabile. Cu toate acestea, pari a fi stapanit de tendinta de a pierde din vedere lucrurile importante si a rata eventual ocazia de a profita de sansele care ti se ofera. Uneori, acest ciclu astrologic genereaza transformari bruste ale existentei, ce iti pot da mult de furca, dar care sunt favorabile pe termen lung. Tocmai de aceea, este recomandat sa-ti asumi o perspectiva temporala cat mai cuprinzatoare. Este posibil sa fii influentat de oameni iesiti din comun sau sa fii nevoit sa-ti schimbi opiniile si aspiratiile din cauza unor noi, revelatoare evenimente sau circumstante ale traiului cotidian. Din aceasta pricina, este de dorit sa fii mereu deschis catre noutati si sa dai dovada de o cat mai mare flexibilitate a gandirii. Este vremea sa explorezi zone virgine, necunoscute ale existentei, mai ales ca ai impulsul de a cerceta lucruri inedite, capabile sa iti imbogateasca peste asteptari experienta de viata. Calatoriile par a fi la ordinea zilei, cu precadere cele ce iti pot dezvalui misterioase aspecte ale sinelui si lumii inconjuratoare.

Pe 3 martie 2014, Saturn trece in aspect retrograd in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului, implicand o navalnica nevoie de a-ti redefini ambitioasele teluri personale. In aceasta situatie, te poti intreba care sunt cele mai intime tale dorinte si idealurile tale esentiale. Vechi prietenii sunt pe cale sa te dezamageasca sau sa se transforme in parteneriate bazate pe interese materiale comune, asocieri profesionale ori de afaceri.

Potrivit horoscopului Capricornului 2014, tendinta de a fi mai agresiv si mai manipulativ in interactiunea cu ceilalti isi face loc in fiinta ta odata cu 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton devine retrograd in Capricorn si prima ta casa. Intr-o alta interpretare astrologica, lucrurile se pot petrece invers, persoane din preajma ta parand a inclina in continuu sa te domine sau sa-ti impuna punctele lor de vedere. Oricum, toate aceste manifestari plutoniene tintesc sa te provoace a-ti reevalua personalitatea si relationarea cu lumea. Acest fenomen se poate manifesta adeseori si prin aducerea la suprafata constiintei a unor simtaminte si dorinte reprimate, cu care nu ai vrut sa te confrunti pana acum.

Opozitia lui Pluton cu Jupiter de pe 21 aprilie te poate supune unor coplesitoare influente exterioare, indiferent cat de inversunat esti in a-ti mentine calea destinului personal. Desi ai ocazia de face progrese notabile in unele domenii ale existentei, mai cu seama in unele tinand de pasiunile tale, pari a fi pus in situatia de a-ti depasi posibilitatile materiale, fiind nevoit sa faci impovaratoare imprumuturi sau sa te dedai unor costisitoare cheltuieli. Manat de ambitia de a acumula cat mai mult, nu mai stii cand sa te opresti, transformandu-ti avantajele financiare in dezavantaje si surse de paguba. De fapt, acest aspect astrologic tinde a-ti aduce castiguri pe termen lung sub forma unor pierderi pe termen scurt. Circumstantele vietii nu iti sunt potrivnice mai ales atunci cand actionezi nu numai in interes pur personal, ci si pentru binele altora.

Cuadratul lui Pluton cu Uranus din 22 aprilie 2014 se aliniaza cumva trendurilor anterioare. Desi te straduiesti sa faci mari schimbari in viata in asa fel incat sa te bucuri de o sporita independenta, pari a intampina o opozitie puternica in aceasta privinta. Este important sa iti supraveghezi cu atentie existenta si sa vezi ce aspecte ale ei au nevoie cu adevarat de o metamorfoza, in caz contrar fiind in pericol de a acumula prea multe frustrari si a te lasa in voia unei revolte autodistructive. Problema este ca ai impulsul de a voi totul sau nimic, fara a fi dispus a recurge la compromisuri. In acelasi timp, fortele exterioare te pot forta sa faci niste schimbari carora te opui cu incapatanare, creandu-ti in acest fel dificultati pe care le-ai putea evita. Niste tendinte asemanatoare se fac simtite sub impactul unui alt cuadrat dintre Pluton si Uranus, din 15 decembrie.

La fel ca in horoscopul din ultimii ani, Neptun evolueaza retrograd in Pesti si a treia casa a Capricornului, de aceasta data incepand cu 13 iunie 2014. Ai predispozitia de a-i vedea pe ceilalti intr-o oglinda ce le deformeaza personalitatea si intentile. Imaginatia este mereu gata a-ti juca feste in comunicarea cu oamenii, determinandu-te sa le receptezi in mod eronat mesajele sau sa te exprimi neclar, dand astfel nastere unor conflicte sau derute chiar si in randul rudelor ori persoanelor apropiate. Fii cat se poate de prudent fata de orice fel de negocieri, contracte sau intelegeri cu care ai de a face in aceasta perioada. Trebuie sa faci eforturi pentru a recepta realitatea cu obiectivitate.

Saturn se intoarce pe 20 iunie in tranzit direct in Scorpion si a unsprezecea ta casa, vestind un ciclu existential proprice cristalizarii si materializarii inaltelor tale visuri si sperante. Amicitiile nu inceteaza a se schimba, gratie unei ample constientizari a valorilor si resurselor acestui tip de conexiuni umane. Pari a-ti face noi prieteni ori a-ti invigora legatura cu altii mai vechi. Este de asteptat sa iti asumi mai multe responsabilitati in cadrul unui grup ori unei colectivitati la care ai aderat de multa vreme.

Promitatoare perspective financiare sunt vestite din 16 iulie 2014, ca urmare a patrunderii lui Jupiter in Leu si a opta casa a Capricornului. Treci printr-un interval de timp favorabil obtinerii unui avantajos imprumut de la o banca, dar trebuie sa nu te angajezi din punct de vedere financiar in in prea multe directii. De asemeni, este posibil sa profiti de pe urma unei mosteniri ori a unor avantaje banesti la care nu te-ai asteptat vreodata. Daca esti implicat in afaceri, poti avea parte de succese prin mijlocirea creditelor sau banilor pusi la dispozitie de alte persoane. Viata amoroasa se remarca printr-o intensa impartasire erotica. Senzualitatea iti daruieste imprevizibile placeri si redescoperiri ale fiintei iubite.

Odata cu 22 iulie 2014, Uranus porneste in tranzit retrograd in Berbec si a patra ta casa, prefigurand bruste si surprinzatoare schimbari asociate cu locuinta si familia. Este posibila o mutare grabita intr-o alta casa. Oricum, noile circumstante de viata impun sa te inarmezi cu o sporita adaptabilitate si sa te astepti mereu la ceva neasteptat. Ingaduie-ti din cand in cand o pauza pentru evaluare si planificare. Un conflict cu sefii poate necesita parasirea actualului job!

Revenirea lui Neptun in turnura direct in Pesti si a treia casa a Capricornului limpezeste cat de cat pacla asezata peste interdependenta cu lumea din preajma ta. Ai prilejul de a-ti trasmite cu claritate si persuasiune ideile si interesele, punand in slujba comunicarii cu ceilalti o fertila imaginatie.

Pe 23 septembrie 2014, este randul lui Pluton sa isi reia miscarea directa in Capricorn si intaia ta casa. Temeritatea in abordarea vietii te insoteste pe mai departe, dar pari a sti in ce masura poti intinde coarda in afirmarea individualitatii si obiectivelor tale. Impacarea relativa dintre zona ta constienta si cea subconstienta iti inlesneste afisarea unei mai echilibrate imagini personale, avand potentialul de a risipi suspiciunile si reauavointa a oamenior din imediata ta apropiere. Totodata, pari a fi mult mai receptiv la ceea ce se intampla in jurul tau si a descoperi cu usurinta adevaratele intentii ale celor cu care intri in contact.

Caminul si familia castiga in stabilitate incepand cu 21 decembrie 2014, ca efect al tranzitului direct al lui Uranus in Berbec si a patra casa a Capricornului. Chiar daca noi circumstante necesita in continuare o atitudine flexibila in ceea ce priveste casa si rudele, aceasta sunt mai putin rapide si bulversante. Ai oportunitatea de a aduce un plus de confort si frumusete locuintei tale si a reinchega relatia cu parintii. Desi exista si acum posibilitatea de a-ti parasi locul de munca, de aceasta data poti face acest lucru intrucat ti-ai gasit o noua si avantajoasa cale in cariera.

Calatoria inceputa de Saturn in Sagetator si a douasprezecea ta casa anticipeaza odata cu 23 decembrie 2014 o perioada de bun augur finalizarii sau chiar fructificarii unor planuri de anvergura. Se poate sa te retragi mai frecvent din involburarea lumii sociale pentru a decanta ultimele evenimente si a trage concluziile cuvenite din acestea. Iti este netezit drumul spre intelegerea si perfectionarea sinelui, catre pregatirea unor noi si importante proiecte personale. Deoarece esti la capatul unui ciclu existential ( a XII-a ta casa) este bine sa duci la bun sfarsit toate activitatile majore, astfel incat sa poti pasi intr-o noua etapa a vietii liber de orice fel de obligatii si a disponibil pentru proaspete initiative si obiective.Horoscop Varsator 2014
20 ianuarie - 18 februarie


Horoscop Varsator 2014

Horoscopul Varsatorului 2014 pune accentul asupra sferei tale profesionale, a semnificativilor prieteni si inamici din viata ta, si a situatiei tale financiare. Desi uneori durerose, circumstantele din viata ta amoroasa te indruma spre o autentica conexiune intr-o relatie de cuplu.

Indiferent cum ti-ai construit edificul carierei pana in prezent, din 3 martie 2014, Saturn in tranzit retrograd in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului indica intrarea intr-o perioada dedicata analizarii si redefinirii statutului tau profesional, dar si a pozitiei tale in societate. In functie de satisfactiile oferite sau nu de actualul tau loc de munca, poti lua o ferma decizie de a-ti gasi un nou job. Obligatiile de la serviciu pot fi mai impovaratoare decat de obicei. Se pot ivi probleme in relatia cu un sef sau o persoana care are autoritate asupra ta. Este posibil sa fie nevoie a-ti asuma sporite responsabilitati fata de parinti.

Din 14 aprilie 2014, Pluton devine retrograd in Capricorn si a douasprezecea ta casa, ajutandu-te sa scapi de toate tensiunile si incalcitele poveri psihologice acumulate pana acum. Lui Pluton ii place sa rascoleasca prin prafuitele unghere ale mintii tale, si sa mature din cale, fara nici un menajament, orice impuls subconstient ce iti stanjeneste dezvoltarea. Poate fi vorba despre un proces nu tocmai usor, intrucat, adeseori, nu suntem in stare sa renuntam cu una cu doua la niste paguboase aspecte ale fiintei noastre. Evenimente trecute isi cer cu insistenta rezolvarea. Ai grija cum te porti cu cei din jur, pentru a nu starni vechi resentimente ale unor dusmani ascunsi, ce nu si-au aratat inca adevaratele simtaminte fata de tine.

Potrivit horoscopului Varsatorului 2014, atitudinea fata de latura materiala a existentei tale tinde sa se schimbe odata cu 13 iunie 2014, sub impactul intrarii lui Neptun in miscare retrograda in Pesti si a doua ta casa. Poti sa dai o mai mica atentie preocuparilor financiare, aspirand sa te orientezi spre valori spirituale sau sentimentale ce-ti reflecta autentica ta fiinta interioara. Este un trend benefic, ale caror efecte secundare par a fi insa devastatoare in viata ta de zi cu zi daca nu te supraveghezi cu grija. Neptun te invaluie intr-o aura de visare ori idealism ce este in masura sa te aduca in pragul unor mari pierderi ori esecuri financiare. Nu te lasa ispitit de prea promitatoare investitii ori planuri financiare ce iti fagaduiesc ca te vei imbogati peste noapte. Nu purta o vreme asupra ta multi bani sau vreun card de credit. Traseaza-ti cu realism un buget personal pe un termen cat mai lung si straduieste sa i te conformezi in traiul de zi cu zi.

Pe 20 iunie 2014, Saturn se intoarce in aspect direct in Scorpion si a zecea ta casa, indepartand din drumul tau majore dificultati din cariera. In mod frecvent, acest eveniment astrologic vesteste culegerea roadelor unei munci dedicate, sarguincioase, depuse in ultimul timp. Noi si deloc usoare responsabilitati par a se adauga celor de pana acum. Daca te-ai ridicat la inaltimea ambitioaselor tale obiective, este de asteptat sa te bucuri de o promovare, o marire a prestigiului si statutului profesional. Ai sansa de a fi sub lumina reflectoarelor si a face impresie gratie abilitatilor ori competentelor de care dai dovada. Este timpul sa iti construiesti o solida fundatie a vietii profesionale, astfel incat sa iti continui dezvoltarea pornind de la ceea ce ai realizat deja.

Jupiter intra pe 16 iulie 2014 in sectorul Leului si a saptea casa a Varsatorului, o casa asociata cu casatoria, parteneriatele si relatiile in doi. Jupiter guverneaza aici orice conexiune umana ce presupune existenta unei pozitii de egalitate. Asta inseamna, ca isi lasa amprenta atat asupra dusmanilor tai recunoscuti cat si a tovarasului tau de viata. Acesta tranzit nu semnifica neaparat ca te vei casatori, ci ca iti netezeste calea spre o veritabila relatie de cuplu. Cu toate acestea, este necesar sa iti supravegezi inclinarea de a fi optimist din cale afara si sa nu te lasi purtat de curent fara a lua nici o notabila initiativa. Demersurile din afaceri, mai cu seama cele legate de vanzari par a se bucura de o favorabila conjunctura.

La fel ca in horoscopul Varsatorului din ultimii ani, Uranus se inscrie in miscare retrograda in Berbec si a treia ta casa, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. Ai mare grija la tot ceea ce spui in acest interval de timp, intrucat ii poti soca fara sa vrei pe cei din imediata ta apropiere. Neglijenta in viata de zi cu zi, mai ales atunci cand esti la volan, poate inlesni implicarea in niste accidente! In acelasi timp, rudele ori prietenii tai se pot indrepta pe carari ciudate, neasteptate ale vietii, luandu-te prin suprindere cu pretentiile si sugestiile lor.

Intoarcerea lui Neptun in tranzit direct in Pesti si a doua casa a Varsatorului sugereaza din 16 noiembrie 2014 instalarea unui sporit simt practic in existenta cotidiana. Pari a distinge cu mai mult discernamant intre iluzie si realitate, si a nu te mai lasa atras de paguboase cai ale destinului. Deschiderea spre latura spirituala a fiintei tale te ajuta sa depasesti mai usor niste probleme legate de bani. Continua sa te conformezi unui stricte balante de venituri si cheltuieli.

Purificat de vechi rani psihice ori emotionale, odata cu 23 septembrie 2014, ai sansa de a intampina cu incredere prezentul si viitorul. Pluton isi regaseste turnura directa in Capricorn si a douasprezecea ta casa, imprimand un sanatos realism dupa ce a aruncat pentru totdeuna la gunoi complexele si dilemele tale trecute. Inamicii nu ti se mai pot deghiza sub blana de oaie a prietesugului, asa ca poti sa te avanti cu mai putine riscuri in viata sociala si cea profesionala.

Din 21 decembrie 2014, ca efect al reinscrierii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a treia casa a Varsatorului, ai inclinatia de a-ti controla cu atentie vorbele si a nu-ti mai da de gol credintele intime ce ii pot soca pe cei din imediata ta apropiere. Interactiunea sociala devine mult mai previzibila, fara a-ti mai pune la incercarea flexibilitatea spiritului. Schimbul de opinii sincer si onest cu cei din preajma ta iti poate furniza nesperate avantaje. Intuitia care te strabate iti poate deschide porti ale norocului ce pareau a-ti fi inchise cu o mie de lacate altadata. Treci printr-un ciclu existential de bun augur invatarii unor noi lucruri, perfectionarii abilitatilor si largirii orizonturilor tale spirituale.

Patrunderea lui Saturn in Sagetator si a unsprezecea ta casa pare a te focaliza asupra felului cum reusesti sa interactionezi cu succes in relatiile cu ceilalti, sa aderi fara probleme la grupuri ori colectivitati din care iti doresti sa faci parte, si sa iti armonizezi conexiunea cu familia. Chiar daca la inceputul acestui tranzit poti avea parte de niste insatisfactii, cu timpul ai prilejul de a invata cum sa te alaturi unor persoane lipsite de superficialitate si a inlatura legaturile umane superficile ori conventionale din existenta ta. Ai putinta de a te desprinde de dependenta dintr-o legatura amoroasa, constatand cu luciditate in ce fel aceasta relatie de cuplu iti poate implini sau nu cele mai adanci aspiratii. Cararea spre materializarea viselor si idealurilor tale cele mai inalte este pe cale sa se limpezeasca, indepartandu-te de vechi dezamagiri si deceptii.

Horoscop Pesti 2014

19 februarie - 20 martie

Horoscop Pesti 2014

Horoscopul Pestilor 2014 prefigureaza necesitatea abordarii vietii cu un plus de materialism si luciditate, reconfigurarea cercului de prieteni si a imaginii personale, precum si o viata profesionala strabatuta de mari responsabilitati si oportunitati.

Din 3 martie 2014, Saturn retrograd in Scorpion si a noua casa a Pestilor indica o nestavilita nevoie de a-ti redefini credintele personale si a-ti revizui atitudinea fata de viata. Uneori, dorinta de a-ti afirma cu tarie opiniile si idealurile se poate lovi de obtuzitatea sau reticenta celor din jur. Calatoriile, in speciale cele de afaceri, par a fi de rau augur, putand fi presarate de numeroase dificultati si impedimente. Nu este exclus sa ai niste probleme juridice. Mare atentie la oamenii cu care te insotesti si la unele propuneri de afaceri cu un substrat dubios.

Viata iti aseaza in cale surprinzatoare evenimente si circumstante avand scopul de a te lamuri cine iti sunt adevaratii prieteni incepand cu 14 aprilie 2014, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a unsprezecea ta casa. Un om din imediata ta apropiere este pe cale de a-ti trada increderea sau a se pune in drumul intereselor tale. Poti adera la un grup ori o colectivitate ale caror obiective tind a ajunge la o extrema a legii, moralitatii sau religiei. Fereste-te de fanatism si de inclinatia de a fi cuprins de o obsesie fata de un indragit tel personal.

Potrivit horoscopului Pestilor 2014, felul in care te percepi si te apreciezi poate trece printr-o continua schimbare din 13 iunie 2014, atunci cand Neptun se inscrie intr-o evolutie retrograda in Pesti si prima ta casa. Pari a proba, la fel ca niste vestminte, diverse versiuni ale sinelui, putand din aceasta cauza sa ajungi in pragul derutei si sa ii nedumeresti si pe ceilalti in privinta autenticei tale identitati. Imaginatia te poate indrepta spre noi inceputuri, marete idealuri, ce nu au cum scapa de o evidenta nuanta de idealism.

Credinta ori filozofia personala se cristalizeaza si castiga in stabilitate pornind cu ziua de 20 iunie 2014, gratie reintoarcerii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a noua ta casa. Stii cum sa iti expui, cu o mare putere de convingere, obiectivele de viata, avand astfel sansa de a aduce de partea ta mai multe persoane influente din sfera sociala si cea profesionala. Te poti decide sa te mobilizezi intr-un important demers legat de studii sau perfectionarea sinelui. Pari a te relansa pe calea implinirii destinului tau inarmat cu o improspatata incredere si o invigorata ambitie de a depasi obstacolele si provocarile ce te-au infrant pana in prezent.

Din 16 iunie 2014, Jupiter intra in regatul Leului si a sasea casa a Fecioarei, fiind pe cale sa instaureze o atmosfera plina de promisiuni in ceea ce priveste munca si sanatatea. Daca o parte dintre nativi se bucura, in fine, de fructificarea eforturilor de pana acum, altii au oportunitatea de a gasi un job ce fagaduieste a aduce mari satisfactii atat pe plan profesional cat si financiar. Pe de alta parte, poti fi pandit de pericolul de a te simt atat de bine in pielea ta si in actualul stadiu al existentei tale incat sa nu mai misti nici un deget pentru a evolua si a da curs unor proaspete initiative. La fel, efervescentul tau tonus fizic si psihic te poate determina sa neglijezi principiile unui stil de viata sanatos, atat in cea ce priveste alimentatia cat si intretinerea trupului.

Asemeni horoscopului din ultimii ani, Uranus se inscrie intr-o miscare retrograda in Berbec si a doua ta casa incepand de aceasta data cu ziua de 22 iulie 2014. Ai in fata o perioada de extreme suisuri si coborasuri in plan financiar. Mari castiguri, bani veniti parca din cer, dar si pierderi ori cheltuieli majore par a te marca atunci cand te astepti mai putin. Prudenta si mintea mereu in alerta te pot ajuta sa iti controlezi trendurile negative si sa obtii un maximum de avantaje din aceasta serie de derutante intorsaturi ale sortii.

Neptun revenit in tranzit direct in Pesti si intaia ta casa te sprijina din 22 septembrie 2013 sa iti statornicesti personalitatea si imaginea pe care o expui persoanelor din preajma. De fapt, belsugul de inventivitate pe care il ai la indemana te inspira sa te infatisezi in cele mai avantajoase perspective si sa iti pui la treaba cele mai dezvoltate resurse interioare.

Odata cu 11 noiembrie 2014, Pluton isi paraseste aspectul retrograd in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor. Edificat asupra prietenilor si dusmanilor tai, ai ocazia de a-ti aprofunda veritabilele legaturi de amicitie. Egocentrismul ce parea a-ti dauna in existenta cotidiana se face mai putin simtit si poti folosi energia plutoniana pe care o ai la dispozitie pentru a face mari pasi spre materializarea principalelor tale aspiratii.

Balanta personala de venituri si cheltuieli nu iti mai este cutremurata de intempestive rasturnari de situatie, asa ca orice fel de oportunitate sau dificultate fnanciara nu poate fi decat de mica anvergura si in nici un caz imprevizibila. In acest mod se manifesta din 26 decembrie tranzitul direct al lui Uranus in Berbec si a doua ta casa. Inca o data, ai parte de o conjunctura favorabila obtinerii unui nou loc de munca sau chiar reorientarii profesionale. Desigur, asa cum se intampla ori de cate ori intervine Uranus, nu trebuie sa faci nimic in graba. Rezerva-ti timp pentru a diseca cu minutiozitate toate avantajele si dezavantajele unui proiect sau viitor demers in sfera sociala si cea profesionala.

O benefica limpezire a parcursului viitor al vietii tale pogoara peste tine din 23 decembrie, ca urmare a intrarii lui Saturn in Sagetator si a zecea casa a Fecioarei. Este o perioada oportuna trasarii unor realiste planuri. Incearca sa nu te concentrezi exclusiv asupra carierei pentru a nu-ti neglija viata personala si a te indeparta de oamenii la care tii. Serviciul iti aduce mai multe responsabilitati dar si posibile confruntari cu un sef, un coleg sau un colaborator.

http://www.diane.ro

2 comentarii:

 1. dacă aveți nevoie de împrumut sau orice fel de asistență financiară, tu dont trebuie să vă faceți griji prea mult, contactati-ne acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com
  amintiți-vă că Biblia spune "cere și ți se va da", aceasta este oportunitatea pentru tine de a primi împrumut în regulă
  contactati-ne acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com

  ceea ce privește

  RăspundețiȘtergere
 2. dacă aveți nevoie de asistență financiară sau ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau rezolva orice fel de datorii, contactati-ma acum prin e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com si vei primi împrumut în regulă
  ceea ce privește

  RăspundețiȘtergere